Млечно-яйчен крем „Натали“

Дюкан ме стимулира да измислям нови и нови рецепти, за да не ми омръзват разрешените продукти.

След  моята вариация на крем „Ванилия“  днес отново експериментирах в кухнята, за да не се лиша от десерт  утре. Крем „Ванилия“ стана разкошен, но не ми се струва добра идея да ям триците в десерта. За това раздвижих мозъчните си гънки как мога да  разнообразя десертите без да включвам трици в тях. И ето какво натворих: 

Необходими продукти:                                          

млечно-яйчен крем

млечно-яйчен крем

100 гр. сирене  Excuisa FitLine 0,2 %

1/2 супена лъжица течен подсладител

2 супени лъжици кисело мляко 0.1 %

1 твърдо сварен жълтък

малко нес-кафе

Начин на приготвяне:

Лесен и бърз. Просто разбъркайте всичко докато получите хомогенна смес. Не пасирайте, за да не стане твърде течно! След изглаждането на сместта налейте в чашки (аз го разделих в две чаши  по малко) и поръсете с малко нес-кафе. Но наистина с малко, тъй като и в самия крем има, да не се кокорите  до сред нощите  после.😆 Охладете и сервирайте!

Да ви е сладко!

млечно-яйчен крем

млечно-яйчен крем с нес-кафе

0 Responses to “Млечно-яйчен крем „Натали“”



  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s




Обърни внимание!(cc) craftsgifts

Creative Commons License.
OnePlusYou Quizzes and Widgets
Created by OnePlusYou

Категории

Колко хора без работа има в момента на сайта

web counter

Посетиха ме от …

free counters


My blog is worth $2,258.16.
How much is your blog worth?

август 2008
M T W T F S S
« Юли   Септ »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggers like this: