Режимна пилешка кавърма в омлет за (ПЗ дни)

Необходими продукти за кавърмата:

1 бр. пилешки гърди;
1  малка глава лук;
7-8 скилидки чесън;
1  бр. морков;
5-6 с.л. кетчуп (режимен) или доматено пюре (ако намерите режимно добре, ако не – просто сложете пресни домати)
подправки – черен пипер, чубрица, малко сол

Необходими продукти  за омлета:

 яйца /по 2-3 бр. на порция/,

1-2  супени лъжици прясно мляко 0,1 %

Начин на приготвяне:
Пилешкото месо се нарязва на хапки и се задушава с нарязания на полумесеци лук,чесъна и морковите. Налива се 1,5 ч.ч. топла вода  и се оставя на тих огън да къкри. Малко преди да е готово се добавят подправките и кетчупа(доматите). Оставя се още 5-6 мин.(да остане почти без течност).
Омлета се приготвя по стандартния начин – яйцата се разбиват с щипка сол (можете да я пропуснете за да не прекалявате със солта) и прясното мляко и се пържи в тефлонов тиган. (При нас по-скоро се пече)
Извадете омлета в чиния, изсипете кавърмата върху него и завийте на руло.

Хапвайте с удовоствие, в приятна компания и пийте вода! 

Снимка за сега няма, защото все още съм по-средата на приготвянето.

0 Responses to “Режимна пилешка кавърма в омлет за (ПЗ дни)”



  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s




Обърни внимание!(cc) craftsgifts

Creative Commons License.
OnePlusYou Quizzes and Widgets
Created by OnePlusYou

Категории

Колко хора без работа има в момента на сайта

web counter

Посетиха ме от …

free counters


My blog is worth $2,258.16.
How much is your blog worth?

август 2008
M T W T F S S
« Юли   Септ »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggers like this: