За това как не бива да си мълчим или за един наритан директорски задник

  И ето, че както всички родители дойде и моят ред да избирам училище, в което да запиша дъщеря ми. В близост до нас има три училища, което затрудняваше в голяма степен избора ми. Бях се спряла на „св. Княз Борис I“. Харесва ми това училище и мястото, на което се намира. След кратка консултация с учителките от детската градина  се оказа, обаче, че в ОУ „Любен Каравелов“  работи госпожа Величка Стоева, която била невероятен учител и човек. Мислих, мислих и реших, че ще се доверя на госпожите от детската градина и ще запиша детето си в  ОУ „Любен Каравелов“,  в класа на госпожа Стоева. Речено -сторено. И така, през учебната 2007/2008 дъщеря ми тръгна в първи клас. Започна учителската стачка и нямахме много време и възможност да се опознаем с госпожа Стоева, но дъщеря ми я обожаваше и всеки ден питаше кога ще ходят на училище, за да се види с госпожата и съучениците си. След приключването на стачката всичко се върна в нормалното си русло и госпожата се погрижи да наваксат пропуснатия през време на стачката материал. Детето ми ходеше на училище с удоволствие и усвояваше материала с лекота  и интерес.  Учебната година се изниза неусетно. Дойде време за ваканция и безгрижни игри.

Беше през една топла юнска вечер когато телефонът ми иззвъня. Обаждаше се майка на бивш възпитаник на госпожа Стоева. Това, което ми каза ми подкоси краката. Заради делегираните бюджети и поради малък брой подадени молби за новата учебна година  Анета Димова  (директорката  на „Любен Каравелов“) трябвало да направи съкращения. И въпросната директорка решила, че ще съкрати госпожа Стоева, а на нейно място ще дойде някоя си госпожа Евгения Попович, защото последната била с висше образование, а Стоева – с полувисше. Затворих телефона и в главата ми се блъскаха хиляди въпроси и гняв. Разбира се, не биваше да оставяме нещата така. Още същата вечер се свързах с всички родители и на другия ден отидохме в кабинета на Димова, за да изразим несъгласието си с нейното решение. Тя ни уверяваше, че ако зависело от нея щяла да остави госпожа Стоева,  но видиш ли, Кодекса на труда и законът я принуждавали  да съкрати Стоева, а да задържи Попович. (Което не  беше съвсем вярно, както се оказа по-късно.) Написахме декларация, че ако госпожа Стоева си отиде нашите деца си отиват от това училище заедно с нея. Декларацията беше входирана в Регионалния инспекторат на МОН в Бургас; в КТ „Подкрепа“ и в Община Бургас, отдел „Образование и култура“. Разбира се, и един екземпляр остана в училището.  

Анета Димова ни увери, че на следващия ден можем да присъстваме на педагогическия съвет, за да изразим несъгласието си пред целия колектив.

На следващия ден отидохме на съвета, което било абсолютно недопустимо, се разбра после, и Димова, за да прикрие, че е нарушила съвета е пуснала докладна за извънредно заседание.

Изразихме несъгласието си пред всички и категорично заявихме, че за нас госпожа Величка Стоева е институцията „Любен Каравелов“ и че нашите деца са в това училище точно заради нея.

Димова ни заяви, че нищо не зависело от нея. Лъжа, разбира се, защото тя е работодателя, а не някой друг, и ни изпрати в Регионалния инспекторат. Като явно си е мислела, че няма да отидем. Грабнахме се всички родители и отидохме в Инспектората. Охраната искаше да излъчим представители, които да влязат при госпожа Таня Борисова, но ние бяхме решени, че ще влезем всички. Накрая той ни пусна и ни упъти в коя стая е госпожа Таня Борисова. Същата госпожа ни прие сърдечно. Спокойно, усмихнато и мило ни обясни, че можем да прибегнем до преместване на  класа в друго училище заедно с госпожа Стоева,  ако Димова не преосмисли решението си.  Проведе един разговор с Димова по телефона като последната се държа изключително нагло и накрая дори си позволи да затвори телефона в яда си.

Бяхме направили всичко възможно. Оставаше ни да чакаме какво ще реши Димова. След седмица ни извикаха, за да ни дадат отговор. Димова беше решила да остави Стоева, а да съкрати Попович. Но ако Попович заведе дело, да я възстанови на работа. Бях убедена, че Попович ще заведе дело под давление на Димова, която лансирала учителки, които продават  Рейнбоу,  тъй като самата тя  била дистрибутор на въпросната марка  прескъпи прахосмукачки.

Изкарахме остатъка от лятото спокойно, чувайки се от време на време с госпожа Стоева.

Дойде септември.

 С гръм и трясък!!

На 01.09 ми се обади госпожа Стоева и ме информира, че сме отново в изходно положение и може да започнем учебната година с Попович като класен ръководител. Реагирахме бързо. Събрахме се всички родители  и този път бяхме категорични, че няма да губим време да разговаряме с Димова, а направо ще действаме, за да преместим класа заедно с госпожата в друго училище. Решихме, че това училище ще е „св. Княз Борис I“. На следващия ден  отидохме да разговаряме с директорката на въпросното училище, госпожа Галина Жишева. Обяснихме й накратко ситуацията и тя каза, че ще се консултира с Таня Борисова и ще ни даде отговор. След два часа се обади и каза, че всичко, което трябва да направим е да пуснем индивидуални молби и заедно с документ, че децата ни са отписани от „Любен Каравелов“ да ги занесем в канцеларията на училището. На 03.09 всички отидохме и отписахме децата си от „Любен Каравелов“. Целият клас. Госпожа Стоева беше подала заявление за напускане без предизвестие  още предния ден и беше освободена от работа. Подадохме молбите за записване на децата ни в „св. Княз Борис I“ и сега спокойно очакваме новата учебна година.

Анета Димова  и колективът на „Любен Каравелов“ останаха с пръст в уста. Разбира се, имаше и учители, които дойдоха да ни поздравят за постъпката ни, но техните имена няма да споменавам, за да си нямат неприятности. Когато (пиша „когато“, а не „ако“, защото съм сигурна,че това ще стане.) Димова бъде махната от директорския пост   ще благодаря поименно на въпросните учители.

Евгения Попович отново остана без клас и ще бъде освободена от работа, надявам се. Жалко за  учениците й ако продължи да работи като учителка където и да било.

Advertisements

30 Responses to “За това как не бива да си мълчим или за един наритан директорски задник”


 1. 1 btv септември 21, 2008 в 7:51 pm

  bTV
  Новини » България » Образование

  Родители въстанаха срещу директор на бургаско училище
  19.09.2008 / 12:10

  Причината е, че той пенсионира преждевременно утвърдена учителка
  Родители се заканиха да преместят децата си да учат другаде, заради действията на директора на бургаско училище, който пенсионира преждевременно утвърдена учителка.

  Два дни след началото на учебната година, родителите на децата от ІІ А клас от основното училище „Георги Бенковски“ научават за решението на директора Любомир Игнатов да пенсионира дългогодишния педагог Роса Кьосова. Причината – средствата в училищния бюджет не стигали, за да се плащат заплати на учители в пенсионна възраст. Затова директорът се възползвал от законовото си право да освободи учителката, въпреки че тя има право да практикува още 3 години.

  „Аз й предлагам да я пенсионираме и да остане. В момента, в който подпише заповедта за пенсиониране, й давам заповед за назначение до 30 май с 390 заплата и ще си получи и пенсията. Това е, аз не съм я гонил“, обяснява Любомир Игнатов – директор на ОУ „Георги Бенковски“ – Бургас.

  Педагожката обаче не приема това предложение. Тя е убедена, че действията на работодателя й са плод на лично отношение.

  „Казва, че не му стига бюджетът. Ако съм с по-малка заплата ще си направи бюджета, но в същото време назначи човек – къде е логиката? Не мога да вярвам. Никога не сме били в добри отношения. Никога не сме си вярвали“, споделя учителката Роса Кьосова.

  Най-потърпевши от създалата се ситуация са второкласниците, които остават без своята първа учителка. Според родители така се нарушава вече създадена връзка между малките ученици и техния преподавател.

  Родители вече са подали молби за преместване на децата им в други учебни заведения.

 2. 2 craftsgifts септември 21, 2008 в 8:11 pm

  Подозирам, че зад коментара, подписан с btv стои някой от потърпевшите родители.
  Ако съм права искам да ви кажа, родители, борете се! Щом учителката си струва, направете всичко възможно да я задържите! Нека директорите да разберат, че и хляба, и ножа са в нашите ръце, а не в техните, както те си мислят!
  А въпросният директор, Любомир Игнатов, ми преподаваше по български език и литература в едно училище в „Меден рудник“
  Спомените ми за него са, че е невероятен коцкар!

 3. 3 Тричко хххххх октомври 10, 2008 в 8:29 pm

  Вие като родители може да сте прави но нарушавате всички закони в тази държава и принудихте още един директор на училище да ги наруши чрез вашите ходищи хилядарки но те не са само ваши но и мои като честен данакоплатец.Като толкова много я обичате тази госпожа направете и частно училище а тяда си назначи учители с средно и основно образование може би тава искате за своите деца.понеже толкова ви е манталитета или не сте чули ине сте учили за народните будители че който учи той ще сполучи.А вие на какво ще учите вашите деца-да не спазват законите на страната ни да не учат че защо кой го ееее-за това колко е учил иколко средства е харчил като не еважно колко еучил а колко е сполучил.Не мислете за морала защото ви чукат неморални и когато се усетите ще бъдете бременни от най голямата твар в нашето общество КОРУПЦИЯТА и ще разберете че за всичко си има видьов ден.Господ забавя но не забравя еднооките и слепите за морала.Ивъобще защо пращате вашете пикльовци на училище аз мога да ви предложа да им купите дипломи .Вие както разбирам по скъпите подаръци които правите сте платежоспособни.Иначе да не мислите че на някой му пука за шибаното образование и за етичните кодекси както и на вас не ве пука понеже решихте да разигпавате съдби и да се правите на Господ но ТОЙ ще се откаже от ВАС.Дайте на вашта госпожа молко пари да си завърши образованието вместо да си чепка вълната или върнете парите на тези които са учили- и не се показвайте в интернет пространството преди да сте прочели законовите нормативи.Съжелявам Ви че сте толкова глупави но все един ден истината ще излезе на яве защото това е прогреса но Вие ще си смучите пръста като измамени девици

 4. 4 Тричко хххххх октомври 10, 2008 в 9:15 pm

  Вие прекалено много си позволявате със вашия сайт. Нямате никакво право да давате заключения за личности които не познавате.Госпожа Попович има две степени по високо образование от вашата Госпожа за което не е жалила сили и средства и се е лишавала от много неща в живота но Вие и докарахте най голямото зло.Инямате никакво право да и пожелавате да не си намери работа като учител.Защото тя е една перфектна баба мама и високо образован учител от всички страни. Високо морален човек с високо ценностен живот.За разлика от вашата Госпожа и Вас самите които бяхме ви забравили като подлога когато оздравяхме но Вие като социално зло пак ни напомняте за себе си и ако не се извините в пространстовото на всички учители от НОУ Л.Каравелов-грБургас за неудобството което им създадохте за унизенията подкрепени от корумпирани чиновници случая няма да буде забравен и вИЕ СЪЩО ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО ПОНЕЖЕ СТЕ ИНИЦИАТОРИ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ИПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА БЪДЕТЕ КАТО ПРИЗОВАВАТЕ ДОРИ КЪМ ДИСКРИМИНАЦИЯ.АКО ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ БЯХА ВИСОКО МОРАЛНИ КАТО ВАШАТА ГОСПОЖА СТОЕВА И ВАС СЪОТВЕТНО РОДИТЕЛИ КАКТО И ВАШАТА НОВА ДИРЕКТОРКА-ЖИШЕВА ТО УЧИЛИЩЕТО ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ НИТО ЕДИН УЧЕНИК А ВИЕ ЩЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ ПЪРВИТЕ СЛУГИ НА ДЯВОЛА НА КОГОТО УЧИЛИЩА НЕ МУ ТРЯБВАТ А МОЛОВЕ.ИАКО МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ НАРИТАЛИ НЕЧИЙ ЗАДНИК БЪДЕТЕ СИГУРНИ ЧЕ СТЕ НАРИТАЛИ СОБСТВЕНИЯ СИ КАКТО И СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ.ЗАЩО НЕ КУПИТЕ НА БЕДНАТА ГОСПОЖА ЖИШЕВА ЕДНА МАЛКА ЛЪСКАВА КОЛИЧКА ДА МОЖЕ ДА СИ ИДВА НА РАБОТА ТЯ БЕЗ ТОВА НАРУШИ ВСИЧКИ ЗАКОНОВИ РАЗПОРЕДБИ ЗАРАДИ ВАС.ВИЕ ВСИЧКИ РАНО ИЛИ СЪСНО ЩЕ СИ ПОНЕСЕТЕ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ ЗАЩОТО СТЕ ТРЪН В ПЕТАТА О ОБЩЕСТВОТО И ПОЗОР ЗА СЪВРЕМИЕТО

 5. 5 Тричко хххххх октомври 10, 2008 в 10:23 pm

  вИЕ ПРОБИХТЕ В ЕДНА ОБСТАНОВКА КОГАТО НЯМА ДЪРЖАВА .КОГАТО МНОГО ХОРА БЕЗ ФАКТИ ИДОКАЗАТЕЛСТВО МОГАТ ДА НАКЛЕПАТ ВСЕКИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.НО КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.ВАШАТА ГОСПОЖА СТОЕВА НЯМА ЦЕНЗ ОТГОВАРЯШ ПО ИЗИСКВАНИЯ СЪВРЕМЕННИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ.И НИ ЕЧЕСТНО СПРЯМО ВСИЧКИ ДРУГИ КОИТО СА СЕ ПОСТАРАЛИ ДА ПОСТИГНАТ ТОВА НИВО ДА СТОЯТ БЕЗРАБОТНИ.КАКВО ЩЕ ПРАВИ СЛЕД 2ГОДИНИ ПОПИТАЙ ТЕ Я .ИМАЛИ УМ ДА ПОКРИЕ СЪВРЕМЕННИТЕ СТАНДАРТИ.МОЖЕ ДА Е МНОГО ДОБРА НО НЕ ЕНАЙ ДОБРАТА.ДИРЕКТНО-ТЯ Е НАЙ ЛОШАТА УЧИТЕЛКА КОЯТО ПОЗНАВАМ.ЗАЩО-НЕ И ПУКАШЕ НИТО ЗА УЧИЛИЩЕТО НИТО ЗА КОЛЕГИТЕ И НИТО ЗА ВАС И ВАШИТЕ ДЕЦА .БЕШЕ И ПРЕДЛОЖЕНО ДА ОСТАНЕ ВЪЗПИТАТЕЛКА СПОРЕД ЦЕНЗА КОИТО ИМА БЕ ГОЛЯМ ЖЕСТ ОТСРАНА НА ДИРКТОРКАТА ДИМОВА НО ТЯ ОТКАЗА НАЛИ Е СПОРЕД ВАС МАЙКА ТЕРЕЗА И Е НЕЗАМЕНИМА.ВИЕ РОДИТЕЛИТЕ В НЕЙНА ЗАЩИТА ПРОВАЛИХТЕ ГОДИШЕН СЪВЕТ ДЕМОНСТРИРАЙКИ ПУБЛИЧЕН НАТИСК ВЪРХУДИРЕКТОР ИУЧИТЕЛИ НЕ ЗАЧИТАЙКИ НИКАКВИ НОРМИ И ЕТИЧНО ПРАВНИ РАЗПОРЕДБИ ПОДКРЕПЕНИ ОТ КОРУМПИРАНИ ЛИЧНОСТИ.ЗАЩО ВАШАТА ЛИЧНОСТНА ИСТОЙНОСТНА ГОСПОЖА НЕ ИЗЛЕЗЕ ФАКТИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ И ДА ВИ КАЖЕ „НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОБИЖДА БЪЛГАРСКИЯ УЧИТЕЛ ТОВА Е НАРОДЕН ЗАКОН А ВИ РАЗРЕШИ ДА ОБИДИТЕ НЕ ДИМОВА НЕ ПОПОВИЧ А ЦЯЛО ЕДНО УЧИТЕЛСКО СЪСЛОВИЕ И ВСИЧКИ ЧЕСТНИ ГРАЖДАНИ НО ВИЕ СТИГНАХТЕ И ПО ДАЛЕЧ СЪЗДАВАЙКИ ПРЕЦЕДЕНТ В ОБРАЗОВАНИЕТО ЗА КОЕТО ВЕЧЕ ИМАТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ.ДА БЛАГОДАРИМ НА БОГА ЧЕ НЕ ВСИЧКИ ДИРЕКТОРИ СА КОРУМПИРАНИ КАТО ВАШАТА НОВА ЖИШЕВА КОЯТО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ЧЕ НАРУШИ АДМИСТРАТИВЕН АКТ УКРИ НОВО РАБОТНО МЯСТО И ПРИ КАНДИДАТ С ПО ВИСОК ЦЕНЗ НАЗНАЧИ ДРУГ ПОД НАТИСК КОЕТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НАКАЗУЕМО ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И РАЗПОРЕДБИ А ВИЕ КОСВЕНИ ВИНОВНИЦИ И АКО СТЕ РАЗУМНИ ЛЮДИ ПОНЕ КАТО СТЕ СГАЗИЛИ ЛУКА СЕ ПОКРИЙТЕ И НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ СЪДБАТА.ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ НИТО ЕДИН СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК В ТОЗИ ГРАД НЕ ОДОРЯВА ВАШАТА ПОСТЪПКА И ТАЗИ НА ВАШАТА ГОСПОЖА И ВАШЕТО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ Е КРАТКОТРАЙНО И ЛЪЖОВНО ГРАНИЧЕЩО С ГЛУПОСТА И ОЛИГОФРИНИЯ ПРИЧЕНЕНА ВИ ОТ ЕДНА СЪМНИТЕЛНО СТОЙНОСТНА ЖЕНА КОЯТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ ТОВА Е ПЪРВО И ПОСЛЕДНО ПРЕДИ ГОЛЯМОТО РАЗВЕНЧАВАНЕ НА УЧИТЕЛСКИЯ И МОРАЛ.В НЕЙНАТА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ Е ДА ПОДБУТВА ХОРАТА КЪМ ДЕЯНИЯ ЗА КОИТО СЛЕД ВРЕМЕ СЪЖЕЛЯВАТ И ДА СТОИ НА СТРАНА И ИЗВЛИЧА ПОЛЗИ.КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ПРОВЕРИ .ДОБРЕ ЧЕ ЩЕ УЧИ ДЕЦАТА ВИ САМО ОЩЕ 2Г. ИЛИ УГОВАРЯТЕ ЖИШЕВА ДА Я НАЗНАЧИ СЛЕД ТОВА И ЗА ПРОГИМНАЗИАЛНА УЧИТЕЛКА.БЛАЖЕННИ И ГЛУПАВИ СЪНИЩА.НА ТОЗИ СВЯТ ИМА САМО ВОДА И ЛЪЖОВНАТА ТЕЧЕ А ИСТИНСКАТА ЖИВА ВОДА Я ПИЯТ ИСТИНСКИТЕ ЖИВИ ХОРА И ТЯ ИМ ДАВА СИЛИ ДА СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС ЗЛОТО ЛЪЖАТА БЕСРАМИЕТО И МРЪСОТИЯТА ХОРСКА И ДА НАДЕЛЯТ И НАДЖИВЕЯТ МРЪСНИЦИТЕ -ТОВА Е СВЕТОВНИЯ ПРОГРЕСЗАТОВА СЧИТАМ ЧЕ НАРИТАНИТЕ ЗАДНИЦИ СА ВАШИТЕ НЕ САМО НАРИТАНИ НО И ЕЕЕЕ

 6. 6 Тричко хххххх октомври 10, 2008 в 10:57 pm

  ГОСПОЖО ЖИШЕВА ТОВА КОЕТО СТЕ ПОБЛИКУВАЛИ В ВАШИЯ САЙТ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВА ПОГОВОРКАТА ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА.ВИЕ НЕ ИСКАХТЕ ДА СЕ НАБЪРКВАТЕ А САМИ СЕ НАБЪРКАХТЕ ПОКАЗАХТЕ ЛИПСА НА ТОЛЕРАНТНОСТ И РАЗБИРАТЕЛСТВО ПРЕВЪРНАХТЕ ЕДЕН ЧЕСТЕН И ТОЛЕРАНТЕН РАЗГОВОР В ОРЪДИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СОБСТВЕНАТА СИ ГУЗНА СЪВЕСТ .СЛУЧАЯ БЕ ЗАБРАВЕН НО ПУБЛИКАЦИИТЕ ВЪВ ВАШИЯ САЙТ НАПОМНИХА ЗА НЕГО.СЕГА ВЕЧЕ ЗАЕМ ОТ КЪДЕ ИДВА ДИСКРИМИЦИОННОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЯКОИ УЧИТЕЛИ.-ЗАТОВА ЩЕ СЕЗИРАМЕ ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ИНСТИТУЦИИ.ВИЕ СЕ НАБЪРКАХТЕ САМА ЗАТОВА СИ НОСЕТЕ КРЪСТА ГОСПОДЕН.ОТ ВАШИЯ САЙТ ПРОЯЗЛЯЗОХА МНОГО ГРОЗНИ ПОСЛЕДИЦИ КОИТО МИСЛЯ ЧЕ СА НЕВЪЗВРАТИМИ И ТРЯБВА ДА ДА СИ ПОНЕСЕТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

 7. 7 Тричко хххххх октомври 10, 2008 в 11:34 pm

  НЕ СЕ МИСЛЕТЕ ЗА БОГОПОМАЗАНИ И НЕДОСТИЖИМИ АКО БЯХТЕ МАЛКО ПО УМНИ НЯМАШЕ ДА ДА ВДИГАТЕ ПАРА.АМИ ЩЯХТЕ ДА СЕ ДА СЕ ВМЕСТИТЕ ВПОГОВОРКАТА ВЪЛКА ДА Е СИТ А АГНЕТО ЦЯЛОНО ВИЕ РЕШИХТЕ ДА СТЕ ВОЛА И ДА ГИ РИНЕТЕ

 8. 8 craftsgifts октомври 11, 2008 в 7:27 am

  Уважаеми, Тричко хххххх!
  Само няколко неща искам да ви кажа, с което за себе си ще сметна въпроса за приключен. 😉
  Първо: Нямам нищо общо с госпожа Галина Жишева. Ако имате да й казвате нещо, можете да я намерите в училището, което ръководи и да й го кажете лично.

  Второ: Вие разсеяхте и последните ми съмнения дали да запиша второто си дете в ОУ “Любен Каравелов”. Защото въпреки случилото се, аз имах намерение да запиша второто си дете в това училище. Сега вече със сигурност няма да го направя.

  Трето: Госпожа Попович може да е много стойностен човек, но аз не желая децата ми да имат такива учители, които нямат достойнство. Защото когато 20-30 родителя се изправят и в прав текст заявят, че не искат определена госпожа, то това наистина е така. И ако тя имаше достойнство, нормално беше да се оттегли. Е, тя не го направи.

  Четвърто: Не знам дали знаете, но писането с главни букви в интернет пространството се приема за крещене. Така че, не ми крещете, ако обичате! В интернет пространството всеки има право да изкаже мнение и аз съм изказала моето. Това, че на Вас не Ви харесва не означава, че трябва да крещите.

  Пето: Ние не се интересуваме коя госпожа колко степени на образование има. Защото, както и сам споменавате, тези степени могат да бъдат купени. Ние, родителите, искаме за децата си учители, които наистина работят. Които обичат децата, а също и професията.

  Шесто: Ние, родителите, не се мислим за богопомазани. Ние просто си потърсихме правата. За което не сме платили нито стотинка на никой! Всичко ни костваше само време в бягане по институции.

  Седмо: Странно ми е защо точно човек като Вас ми говори за стойностни учители, след като нямате дори най-елементарна представа от правопис и пунктуация?!

  Осмо: Писанията Ви за Господ изобщо няма да коментирам.

  Девето: Госпожа Стоева изобщо не е агитирала никой да мести детето си! Ние, родителите, го решихме. И ако трябва да съм честна, искахме още в началото на сагата да го направим, но точно госпожа Стоева ни възпря. Както ни възпря, между другото, да сезираме и медиите.

  Десето: Останете си със здраве и със стойностни учители!

  Поздрави: Наталия

 9. 9 Тричко хххххх октомври 13, 2008 в 10:53 am

  Уважаема Госпожо за техническия проблем Ви се извинявам.За останалото не.Колкото и грозно да звучи това е голата истина.Ваше право е да пращате децата си където искате да учат.Ваше право е да пишете петиции в защита на когото си искате.Но никой не Ви дава право за цирка който разиграхте на педагогичния съвет в училището.Той няма нищо общо с принципите на демокрацията.Подадохте си петицията защо не си изчакахте законовия срок и отговор на компетентните лица.Затова това което пишете буди съмнения от всякакво естество.Правилно е било и да се обърнете и към медиите.Тогава може би цялата истина щеше да излезе наяве още повече че Вие намеквате за корумпиран учителски кръг около Директора.Дано да имате факти. Ние от другата страна сме абсолютно готови за такъв дебат.Но пак Ви казвам че това е държавно училище както и другото в което учат сега вашите деца.А не Частно.Издържа се с парите на всички данакоплатци а не само с вашите.Ако бяхте отишли в частното училище заеднно с Вашата Госпожа всичко щеше да е друго. Но при този конфликт на интереси когато се взема определена страна и се нарушават законови нормативни актове в полза на някоя от страните това буди огромни съмнения за корупция.Никой не е казал че вашата учителка не е добра като учителка Но защо не ви възпря както за медиите от грозната Ви постъпка нали беше вътре.Тогава нямаше да пишем всичко това.Затова как всички учители останали с пръст в устата колко са били унизени и колко са Ви поздравявали.Аз лично не бих си дал децата последните да ги учат.И под секрет мога да Ви Заявя пак че никакъв Директорски задник не наритахте а напротив помогнахте да бъдат наритани други задници независимо как се казват Те.И никой учител друг нямаше да вземе да учи Вашите деца и всеки на който ги предложеха щеше да откаже поне от действащите учители в това училище и да излезе с чест а не унизен и обруган.Понеже сте много начетена както виждам от забележките Ви препоръчвам да прочетете на Вашите деца приказката за дърваря и мечката .Незаменими хора на този свят няма. А ако помислите малко по дълго и преобърните нещата не само в собственото Ви Аз и си зададете някои въпроси защо се стигна до това може и да намерите други отговори.Ще ви подскажа -Менаджерът в най активния ви трудов процес е дългосрочна отпуска ще чакате ли добри резултати . Чао със здраве.

 10. 10 craftsgifts октомври 13, 2008 в 11:07 am

  Тричко хххххх,
  трудно се четеш. В българския език освен точка има и други препинателни знаци. И понеже хвърлих бегъл поглед върху написаното от теб, и не видях запетайка, изобщо не се задълбочих в писанията.
  Обърнах специално внимание на края, защото се надявах, че някой, който защитава каузата, в която вярва би се подписал, ама не би. То под мнимата анонимност в интернет е най-лесно да се правиш на мъж и да пишеш какво ли не! Мдам…

 11. 11 Тричко хххххх октомври 13, 2008 в 12:27 pm

  Препинателните знаци сте Вие.Доста хора се препънаха във Вас.По хлъзгави сте и от медуза .Всеки знае защо……….

 12. 12 craftsgifts октомври 13, 2008 в 12:35 pm

  Тричко хххххх,
  пиши си, коментирай си. Не ми пречиш. Това само може да вдигне рейтинга на блога. 😉
  Имам съмнения кой си и лесно мога да проверя дали съм права. 😉
  Толкова ли нямаш доблест да се подпишеш под това, което пишеш?! Или не ти стиска?!

 13. 13 Тричко хххххх октомври 13, 2008 в 6:20 pm

  Можете да имате хиляди съмнения иоще толкова по хиляди угрезения.Диспута с Вас приключих .Отивам Да си спя спокойно защото мойта съвест е чиста и ако продължа това значи да падна на вашето ниво интелектуално с много препинателни знаци за който и Вие нямате отговори.Когато намерите истинските и необременени с личности отговори отговори ще си помисля дали да се включа. Дотогава ще съм наблюдател.Аста лависта Госпожи и господа.Буенос ночис.Ши-ШЕ.

 14. 14 btv октомври 24, 2008 в 10:37 am

  Уважаеми Тричковцихххххх
  Явно сте много близки със засегнатата страна. Разбирам напълно гнева Ви, но смятам че все пак живеем в демократична държава и всеки има право да избира най- доброто за себеси и най-вече що се однася до децата ни. А за въпросната засегната госпожа Попович, мисля че по засегната е трябвало да бъде от това, че въпреки „високия си ценз“, при набирането на ученици за първи клас за нея е имало записано само едно дете. При този факт, плесницата която е получила е трябвало да и даде да разбере, че само с висок ценз нищо не става. Обучението и е протекло с 2 години повече и до там е свършило. Авторитет не се печели с образование а с усилена работа. Мисля, че стеклите се събития сами говорят по себе си. Говорите за справедливост, а справедливо ли е според вас да отнемат клас на един учител, да се пренебрегват желанията на 40 родитела /които са записали децата си при госпожа Стоева/ за това, че въпросната госпожа Попович която е „толкова добър педагог“, няма клас на който да преподава, въпреки че е имала възможност да събере такъв но е нямало желаещи. Можем да се запитаме ЗАЩО. Защо аджеба тази учителка с това високо образование неможе да си събере клас? Ами много лесен отговор……Мисля, че живота ни дава много примери за това, че преди всичко/дори и образованието/ние трябва да сме хора и да уважаваме желанията на другите особено когато са в правото си да избират. Що се отнася до това дали има нарушения в закона ,смятам че обвиненията са неоснователни и безпочвени, просто са плод на разгневен ум. Смятам темата за приключила. ТРИЧКОВЦИ, каквото и да напишете от сега нататък знам, че ще е породено от гнева и злобата която таите в себе си. ПРОСТЕНО ВИ Е.

 15. 15 Графът ноември 4, 2008 в 10:22 am

  Учудвам се на търпението Ви, craftsgifts!
  Нямам предвид разказа Ви – за действията Ви мога само да Ви поздравя с уважение. А за „диалога” с „божия човек” тук – аз уж съм търпелив човек, но отдавна щях да го забърша. Да ми дойде някой на гости и да ми се разкрещи…хе, не му препоръчвам! На висок етаж съм и стълбището ни е стръмно! 😀

 16. 16 craftsgifts ноември 4, 2008 в 12:14 pm

  Графът, какво да кажа? По принцип не съм от най-търпеливите, :mrgreen: , ама, рекох си: „Айде, да дадем думата и на другата страна. Да бъдем демократични!“
  Пък то какво се оказа?! Ти му кажеш: „Пръдни“, пък то се насира.

 17. 17 btv ноември 22, 2008 в 4:35 pm

  TРИЧКОВЦИ !!!!!!!!!!!!!! Правилно е било да се обърнете и към медиите?!? Тогава може би цялата истина щеше да излезе наяве още повече, че Вие намеквате за корумпиран учителски кръг, около Директора. Когато фактите говорят и БОГОВЕТЕ мълчат!
  ТРИЧКОВЦИ нямам думи! Сърбайте си попарата! Приятна Ви закуска!

 18. 18 btv декември 3, 2008 в 7:59 pm

  Тричко хххххх
  октомври 13, 2008 в 12:27 pm
  Препинателните знаци сте Р’РёРµ.Доста С…РѕСЂР° СЃРµ препънаха РІСЉРІ Вас.РџРѕ хлъзгави сте Рё РѕС‚ медуза .Всеки знае защо……….

  12 craftsgifts
  октомври 13, 2008 в 12:35 pm
  Тричко хххххх,
  пиши си, коментирай си. Не ми пречиш. Това само може да вдигне рейтинга на блога.
  Имам съмнения кой си и лесно мога да проверя дали съм права.
  Толкова ли нямаш доблест да се подпишеш под това, което пишеш?! Или не ти стиска?!

  13 Тричко хххххх
  октомври 13, 2008 в 6:20 pm
  Можете да имате хиляди съмнения иоще толкова по хиляди угрезения.Диспута с Вас приключих .Отивам Да си спя спокойно защото мойта съвест е чиста и ако продължа това значи да падна на вашето ниво интелектуално с много препинателни знаци за който и Вие нямате отговори.Когато намерите истинските и необременени с личности отговори отговори ще си помисля дали да се включа. Дотогава ще съм наблюдател.Аста лависта Госпожи и господа.Буенос ночис.Ши-ШЕ.

  14 btv
  октомври 24, 2008 в 10:37 am
  Уважаеми Тричковцихххххх
  РЇРІРЅРѕ сте РјРЅРѕРіРѕ близки СЃСЉСЃ засегнатата страна. Разбирам напълно гнева Р’Рё, РЅРѕ смятам че РІСЃРµ пак живеем РІ демократична държава Рё всеки РёРјР° право РґР° РёР·Р±РёСЂР° най- доброто Р·Р° себеси Рё най-вече що СЃРµ однася РґРѕ децата РЅРё. Рђ Р·Р° въпросната засегната госпожа РџРѕРїРѕРІРёС‡, мисля че РїРѕ засегната Рµ трябвало РґР° Р±СЉРґРµ РѕС‚ това, че въпреки “РІРёСЃРѕРєРёСЏ СЃРё ценз”, РїСЂРё набирането РЅР° ученици Р·Р° РїСЉСЂРІРё клас Р·Р° нея Рµ имало записано само едно дете. РџСЂРё този факт, плесницата която Рµ получила Рµ трябвало РґР° Рё даде РґР° разбере, че само СЃ РІРёСЃРѕРє ценз нищо РЅРµ става. Обучението Рё Рµ протекло СЃ 2 РіРѕРґРёРЅРё повече Рё РґРѕ там Рµ свършило. Авторитет РЅРµ СЃРµ печели СЃ образование Р° СЃ усилена работа. Мисля, че стеклите СЃРµ събития сами РіРѕРІРѕСЂСЏС‚ РїРѕ себе СЃРё. Говорите Р·Р° справедливост, Р° справедливо ли Рµ според вас РґР° отнемат клас РЅР° един учител, РґР° СЃРµ пренебрегват желанията РЅР° 40 родитела /които СЃР° записали децата СЃРё РїСЂРё госпожа Стоева/ Р·Р° това, че въпросната госпожа РџРѕРїРѕРІРёС‡ която Рµ “толкова РґРѕР±СЉСЂ педагог”, РЅСЏРјР° клас РЅР° който РґР° преподава, въпреки че Рµ имала възможност РґР° събере такъв РЅРѕ Рµ нямало желаещи. Можем РґР° СЃРµ запитаме ЗАЩО. Защо аджеба тази учителка СЃ това РІРёСЃРѕРєРѕ образование неможе РґР° СЃРё събере клас? РђРјРё РјРЅРѕРіРѕ лесен отговор……Мисля, че живота РЅРё дава РјРЅРѕРіРѕ примери Р·Р° това, че преди всичко/РґРѕСЂРё Рё образованието/РЅРёРµ трябва РґР° СЃРјРµ С…РѕСЂР° Рё РґР° уважаваме желанията РЅР° другите особено когато СЃР° РІ правото СЃРё РґР° избират. Що СЃРµ отнася РґРѕ това дали РёРјР° нарушения РІ закона ,смятам че обвиненията СЃР° неоснователни Рё безпочвени, просто СЃР° плод РЅР° разгневен СѓРј. Смятам темата Р·Р° приключила. ТРИЧКОВЦИ, каквото Рё РґР° напишете РѕС‚ сега нататък знам, че ще Рµ породено РѕС‚ гнева Рё злобата която таите РІ себе СЃРё. ПРОСТЕНО ВИ Р•.

  15 Графът
  ноември 4, 2008 в 10:22 am
  Учудвам се на търпението Ви, craftsgifts!
  Нямам предвид разказа Ви – за действията Ви мога само да Ви поздравя с уважение. А за „диалога” с „божия човек” тук – аз уж съм търпелив човек, но отдавна щях да го забърша. Да ми дойде някой на гости и да ми се разкрещи…хе, не му препоръчвам! На висок етаж съм и стълбището ни е стръмно!

  16 craftsgifts
  ноември 4, 2008 в 12:14 pm
  Графът, какво РґР° кажа? РџРѕ принцип РЅРµ СЃСЉРј РѕС‚ най-търпеливите, , ама, рекох СЃРё: “РђР№РґРµ, РґР° дадем думата Рё РЅР° другата страна. Да бъдем демократични!”
  РџСЉРє то какво СЃРµ оказа?! РўРё РјСѓ кажеш: “РџСЂСЉРґРЅРё”, РїСЉРє то СЃРµ насира.

  17 btv
  ноември 22, 2008 в 4:35 pm
  TРИЧКОВЦИ !!!!!!!!!!!!!! Правилно е било да се обърнете и към медиите?!? Тогава може би цялата истина щеше да излезе наяве още повече, че Вие намеквате за корумпиран учителски кръг, около Директора. Когато фактите говорят и БОГОВЕТЕ мълчат!
  ТРИЧКОВЦИ нямам думи! Сърбайте си попарата! Приятна Ви закуска!

  1 Какво става РІ българското училище?! « Бягство РѕС‚ ежедневието
  Trackback по септември 20, 2008 в 9:21 am
  Вашият коментар
  Влязъл като . Изход »

  Име

  Поща (не се показва)

  Интернет страница

  –––––––––––––––––––––––––––
  « BurgaSandFest 2008Чай »
  –––––––––––––––––––––––––––

 19. 19 btv декември 25, 2008 в 4:48 pm

  Боже, боже …. колко мъка има на този свят.
  Нищо, добре, че сме малко луди та да оживеем сред таЯ простотия и неграмотност…. craftsgifts пожелавам ти всичко най- най- и както всички знаем това пожелание:
  Нека огнище да топли ръцете ти,
  Вино да топли сърцето ти,
  Обич да топли душата ти
  И бог да те закриля в делата ти.

 20. 20 allaballa януари 21, 2009 в 11:53 am

  Изчетох куп емоции. Няма лошо. 🙂 И като как става цял клас да се изнесе вкупом, с все учителката си и също така целокупно да се занесе в друго училище, КАТО Я НАЗНАЧИ (СЪЩИЯТ ТОЗИ КЛАС???) пак за своя учителка? Без обяви и конкурс? Нещо ми убягва законовата страна на действието. 😕 Таня Борисова, която не сте виждали в началническата й фаза, явно има сметки за разчистване с директорката и е подвела всички. Това едно.
  Второто: Директорът е работодателят и той, заедно с ръководството, при необходимост от съкращения поради свиване на бюджета, избира най-безболезнения и ЗАКОНОВ вариант. В случая са избрали да пенсионират (което е гаранция за последващ доход), вместо да изхвърлят човек в работна възраст С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, който по норматив не е първи в скалата на съкращенията, предвид образованието на другата госпожа. Вероятността директорът да бъде съден и осъден до дупка е 100%. Това е законът.
  Трето: Позволявате си да говорите глупости за другата жена – тя е в правото си да иска да остане на работното си вясто, както всеки друг, междувпрочем.
  Четвърто: Аз работя в друго училище и долу-горе знам как би трябвало да стоят нещата. Това, ако почнете с изводите си за роднинство, като няма какво друго да кажете. :):):)
  Абе… истерични майки. 🙂 Децата ви не са бебета, умни са, схватливи са, лесно свикват и се привързват към всеки нов за тях учител, ако още не сте го разбрали. Учителите не са родители на децата ви, свиквайте с това.

 21. 21 craftsgifts януари 21, 2009 в 2:12 pm

  allaballa, съжалявам, но не сте разбрал(а) случая, който е описан в поста ми. Смесвате двата случая – този, който аз съм описала и този, който е пуснат като коментар.
  Няколко пояснения:
  Обява за работното място имаше в Бюрото по труда в Бургас. И, както и сам(а) отбелязвате, директорът е работодателят и той решава кой ще назначи и кой не. Щом едната директорка реши, че може да съкрати, подчертавам съкрати, а не пенсионира, най-добрата си начална учителка, то съответно пък другата директорка реши, че може да назначи тази учителка в училището, което ръководи.
  Таня Борисова може и да има сметки за разчистване с директорката на ОУ „Любен Каравелов“, но пък и въпросната директорка работи на принципа „който не е с мен е против мен“ и също на личностна основа искаше да съкрати госпожа Стоева.Разбира се, много удобно беше това законово основание зад което да се скрие.
  Аз не говоря глупости за другата жена. Аз само казвам, че аз не бих се осмелила да настоявам на своето си, ако бях в положението на госпожа Попович. Както в последствие се оказа, госпожа Попович имаше запазено място в НБУ „Михаил Лъкатник“ гр. Бургас, където да води занималня. Но тя не остана на това място. Отиде, поработи и се махна, защото не й харесвало. Върна се в ОУ „Любен Каравелов“ и започна да води занималня там. Но в един момент бройката на децата, посещаващи занималня е паднала, като съответно са ви ясни последствията от това. Госпожата е решила, че не я устройва заплатата и сега вече дори и там не работи.просто е напуснала А защо е паднала бройката на децата, които ходят на занималня, всеки може да се досети.
  Колкото до това, че децата ни не са бебета … Да, ние го знаем много добре. Децата бяха толкова стресирани от факта, че някой иска да замести тяхната госпожа с друга, че само при споменаването на името на госпожата се давеха в сълзи. И това не е преувеличение.
  Освен това, дори и децата да свикнат с друга госпожа, или с трета, пета, осма и т.н, то не всички учители работят по един и същ начин, нали?! Във всяко стадо има и мърша. Щом сте в системата би трябвало да го знаете! Би трябвало да знаете също така и, че смяната на госпожи, било то в училище или в детската градина, не се отразява благоприятно на децата, на дисциплината, на колектива, и не на последно място, на работата с тези деца.
  Истерични или не, ние имаме право да изберем при коя учителка да учат децата ни и щом веднъж сме избрали, че това ще е госпожа Стоева, то няма да се откажем от желанието си.
  А пък Анета Димова да не задава риторични въпроси на родителите, а да се замисли защо от три градини в района, които всяка година бълват поне две предучилищни групи, тя не може да събере деца за три паралелки първокласници.

 22. 22 888 януари 31, 2009 в 10:08 am

  Нито едната, нито другата страна в този спор е права, защото:
  1. Родителят избира училището, в което ще се обучава детето;
  2. Директорът на училището определя кой учител в кой клас и по какво ще преподава.
  Познавам и г-жа Жишева и г-жа Димова. Уважавам много повече г-жа Жишева, но в случая съм сигурен, че г-жа Жишева е нарушила собствените си вътрешни правила за подбор на персонала при назначаване на учител. И не на последно място – имали гаранция, че утре този проблем няма да се случи и при нея, ако например в ОУ“Любен Каравелов“ работи по-добър от нея директор. Знам, че родителите искат най-доброто за децата си, но много често най-прехвалените учители и най-прехвалените училища дават повече брак. Замислили сте се, защо децата много често викат, а не говорят. Много просто – от детската градина са в групи и класове с по 27 – 31 деца – при най-прехвалените учители. В тези групи или класове не може да се работи нормално, дори и Господ да е учител.

  • 23 Ivdnfv април 3, 2010 в 1:33 pm

   цитат:“И не на последно място – имали гаранция, че утре този проблем няма да се случи и при нея, ако например в ОУ“Любен Каравелов“ работи по-добър от нея директор.“
   XА-ХА-ХА……Едва ли по-скапан директор ще назначат в ОУ“Любен Каравелов“
   Това го знаят и в РИО Бургас.

 23. 24 craftsgifts януари 31, 2009 в 10:55 am

  888,
  имам две деца и без да се замисля мога да кажа, че това за прехвалените учителки изобщо не е вярно. Давам пример веднага. Дъщеря ми, докато ходеше на детска градина, беше в група, състояща се от 35 деца. Никога не е крещяла, не е викала, говори си нормално и беше много добре подготвена за първи клас. Синът ми е в група също от 35 деца и наистина не говори, а вика. В групата им е пълна лудница, но това е, защото учителките ги „изтърваха“ още от първа група, когато трябваше да създадат дисциплина и ред. Просто пропуснаха да го направят. Отделно от това, честата смяна на учителки допринесе за разпасването на групата.
  Също така не съм съгласна, че родителят избира само училището. Родителят може да избере и госпожата, при която да запише детето си в първи клас.
  Директорът също не може да определи кой учител в кой клас ще преподава, и по какво. Най-малкото, защото не може директорът да определи например начален учител да преподава по алгебра и геометрия в седми клас. 😉
  Не знам дали госпожа Жишева е нарушила собствените си вътрешни правила за подбор на персонала, но ако аз бях директор на училище изобщо нямаше да се замисля дали да назнача учител, зад който застават родителите на цял един клас. А да не говорим, че нямаше и да ми мине през акъла да го съкратя, за да назнача свой човек на негово място. Е, това разбира се в случай, че ми пука за бюджета и реномето на училището. А на някои определено не им пука, но то си е за тяхна сметка.
  И последно: била съм в системата като учител и знам какво става от тази страна на нещата. Сега съм в системата като родител и смятам, че съм длъжна да направя каквото е по силите ми, за да се подобри образованието на децата ни. Защото от ден на ден образованието отива на кино, а аз не искам децата ми да са необразовани и прости и да се продават за две кебапчета и десет лева. Нещо повече, смятам, че това е задължение на всеки родител, чийто дете ходи или ще ходи на училище. Така, както в училище изискват от родителите, по същия начин и родителите имат право да изискват от обратната страна. Това са договорни отношения.

 24. 25 за материала февруари 23, 2009 в 9:30 am

  Два пъти Алабала:Място обявено в бюрото по труда нямаше.При директорката Жишева имаше депозирана молба за работа от учител вишист отговаряш на условията на на МОН-Учителя трябва да притежава образование магистър или бакалавар.Въобще не бе извикан на събеседване.За всичко това има документи.Всички Ваши твърдения са плод на болни мозъци.То е нагледен факт за уронване на авторитета на учителя и неговия стимул за повишаване на квалификацията му.Както и противо обществената проява и наглоста на на създателите на ситуацията изаглавната страница на сайта.В действията всичко е противозаконно.Липсата на морал от ваша страна както и от страна на държавни служители за който Етичния закон на държавния служител не съществува но затова би трябвало да носят отговорност по НПК.А Вие сте била УЧИТЕЛКА толкова колкото аз съм атомен физик.Добре че Господ на бодлива крава рога не дава.Една добра учителка трябва да се съобразява с Етичния кодекс на работещите с деца въпреки че не се е клела в него.А вашия етичен кодекс ми е ясен махленнско -проституционен

  • 26 Ivdnfv април 3, 2010 в 1:40 pm

   А Вие сте била УЧИТЕЛКА толкова колкото аз съм атомен физик.
   Де да бяхте атомен физик,до сега да сте се гръмнали!

 25. 27 craftsgifts февруари 23, 2009 в 10:40 am

  Ох, не ви ли писна, тричковци, мричковци, алабали и разни други от тоя сорт?! Каквото и да напишете, факт е, че ОУ „Любен Каравелов“ изгуби една от най-добрите си начални учителки заради ината на директорката; Факт е, че ОУ „Св. Княз Борис I“ спечели тази учителка заедно с 22 000 лв. към бюджета си за настоящата учебна година.
  Хайде, спрете да ровите в лайната, които забъркахте и се научете да губите с достойнство!!
  @ за материала, смятам, че точно пък Вие най-малко имате право да ми говорите за Етичен кодекс…

 26. 28 за материала февруари 23, 2009 в 12:42 pm

  Май вашия сайт е направен за да прикривате собствената ви гузна съвест.И не ми говорете за спечелени пари като Мурги на – Маргина.

 27. 29 craftsgifts февруари 23, 2009 в 12:47 pm

  С всеки следващ коментар от страна на защитниците на директорката на ОУ „Любен Каравелов“, все повече се радвам, че се наложи да преместим децата си от това училище.


 1. 1 Какво става в българското училище?! « Бягство от ежедневието Trackback по септември 20, 2008 в 9:21 am

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
Обърни внимание!(cc) craftsgifts

Creative Commons License.
OnePlusYou Quizzes and Widgets
Created by OnePlusYou

Категории

Колко хора без работа има в момента на сайта

web counter

Посетиха ме от …

free counters


My blog is worth $2,258.16.
How much is your blog worth?

септември 2008
П В С Ч П С Н
« Авг   Окт »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Advertisements

%d bloggers like this: